Kiemelt ajánlatok

Bónom-zugi nyaraló

Margaréta Apartman Ház

Spirit Apartman

Legénd Üdülőfalu

Puskás Vendégház és Családi Pince

Csali Vendégház Tisza-tó

Balogh-Szatmári Kúria

Két Jóbarát Apartmanház

Platán Panzió

Szalóki Üdülőház

Fekete Macska Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Életfa vendégház

Elisabeth apartman

Hanga Vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Kőtenger Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Tar Lak

Hajdú-Bihar megye, Hajdúszoboszló, Ádám u. 64.

Kényelmes, 3 szobás, kertes családi ház, nyugodt, csendes, biztonságos környezetben, a fürdőtől 1200 méterre

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Tar Gyuláné
Telefon: +36/52/362-545
Mobil: +36-30-627-7969
E-mail cím: tingyu@t-online.hu
Weboldal: tar-lak.webnode.hu

Szálláshely bemutatása:

A Tar Lak Vendégház ideális választás lehet azoknak, akik gyógyulni, feltöltődni indulnak hazánk kedvelt fürdővárosába, Hajdúszoboszlóba.
A ház nyugodt, csendes, biztonságos környezetben található, a fürdőtől 1200 méterre.

A házat családok, és kisebb baráti társaságok figyelmébe ajánljuk. Áprilistól szeptemberig várjuk a pihenni, gyógyulni, szórakozni vágyó kedves vendégeinket. A 110 m2-es, 3 szobás, kertes családi házban minden feltétel adott a maximális pihenéshez. A ház 8 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas.

A három tágas (20, 20, 16 m2) szobához (két 3 ágyas és 1 két ágyas) tartozik egy ebédlő, egy jól felszerelt főzőfülke (hűtő, mikró, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző stb.), egy tágas fürdőszoba káddal, zuhanykabinnal, és egy WC. A szobákban televízió, Wifi van. A konyha teljesen felszerelt.

A rendezett kertben lehet grillezni, bográcsban főzni, szalonnát sütni, parkolni, és a fedett pihenő kerti bútorokkal is a vendégek kényelmét szolgálja.

A tulajdonos a helyszínen lakik, de egy másik épületben.

Július-augusztus hónapban csak az egész házat tudom kiadni, minimum 6 személyt tudok fogadni! Elő-utó szezonban már 2 főt is tudok fogadni. Ebben az időszakban személyre lebontott árakat tudok adni.

A közelben élelmiszer bolt és privát pékség található.

Igény szerint programot ajánlunk, ha kell segítséget nyúltunk a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.
(lovaglás, horgászás, kocsikázás, bringóhintózás)

Környék, programlehetőségek:

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttől 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentől 20 kilométernyire dél-nyugaton. Az ideutazónak mindig nagy esélye van arra, hogy jó időt fogjon ki, mivel éves átlagban a napfényes órák száma eléri, olykor meg is haladja a kétezer órát. Hajdúszoboszló tehát Magyarország egyik legnaposabb tájegysége! A fürdő és parkosított környékének mikroklímája pedig gyorsítja a gyógyulást levegőjének jódos, sós páratartalmával.

A gyógyvíz ereje és egyéb gyógytényezők együttes hatása eredményezi, hogy ezrek lelnek nálunk gyógyulásra. A jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz elsősorban reumatikus betegségek gyógyítására alkalmas. A Hungarospa Gyógy-fürdő területén minden családtag megtalálja a számítását, mivel fedett és nyitott gyógyvizes medencékkel, csúszdaparkkal, hullám-, mediterrán- és különböző gyermekmedencékkel tarkított a 30 hektáros terület!


   


Vissza a kereséshez »